اسانس‌های گیاهی

اسانس‌ها دارای عطر و طعم خاص، همچنین دیگر فعالیت‌های بیولوژیکی می‌باشند که به این دلایل از اسانس‌ها در بسیاری از صنایع استفاده می‌گردد. اسانس‌ها در صنایع غذایی به عنوان طعم‌دهنده (برای مثال نوشابه‌های غیر الکلی، مواد غذایی و قنادی) در صنایع آرایشی به عنوان خوشبوکننده (برای مثال عطرها، محصول‌های مربوط به مراقبت از پوست و مو) در صنایع داروسازی برای ویژگی‌های خاص (برای مثال فعالیت ضد میکروبی) و به طور گسترده‌ای در رایحه‌درمانی و دیگر محصول‌های جایگزین برای حفظ سلامتی استفاده می‌شوند. بسیاری از اسانس‌ها به عنوان دورکننده‌‌ی حشرات و همچنین در شوینده‌ها‌ نیز به کار می‌روند. حدود ۹۰ درصد اسانس تولید شده در جهان توسط صنایع عطر و طعم مصرف می‌گردد. که این مصرف به طور عمده به شکل مواد آرایشی، عطرها، نوشابه‌های غیرالکلی و مواد غذایی می‌باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *