مهمترین خانواده‌های گیاهی اسانس دار کدامند؟

در میان بسیاری از گیاهان، تیره‌ چتریان[۱]، کاسنی[۲]، سرو[۳]، گل‌راعی[۴]، نعناعیان[۵]، برگ‌بو[۶]، مورد[۷]، کاج[۸]، فلفل‌سیاه[۹]، سداب[۱۰]، صندل[۱۱]، زنجبیل[۱۲] و قیچیان[۱۳] به عنوان خانواده‌های دارای گونه‌های غنی از اسانس شناخته شده‌اند

[۱]– Apiaceae

[۲]– Asteraceae

[۳]– Cupressaceae

[۴]– Hypericaceae

[۵]– Lamiaceae

[۶]– Lauraceae

[۷]– Myrtaceae

[۸]– Pinaceae

[۹]– Piperaceae

[۱۰]– Rutaceae

[۱۱]– Santalaceae

[۱۲]– Zingiberaceae

[۱۳]– Zygophyllaceae

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *